5 Eylül 2016 Pazartesi

AÇILIŞLARA HANGİ ÇİÇEKLER GÖNDERİLİR

açılışlara çiçek

Düğün, söz, nişan, doğum günü, sevgililer günü, yeni doğan bebek, ve tabii ki iş yeri açılışları... Hepsi de insanların hayatında önemli bir yere sahip olan, çok özel ve anlamlı bir gündür hiç şüphesiz. Bu özel günlerde hepimizin aklına ilk gelen hediyelerden birisi de çiçek yollamaktır elbette. Peki  AÇILIŞA HANGİ ÇİÇEKLER GÖNDERİLİR ??
           Evimizde, bahçemizde, iş yerimizde yada hediye olarak yollamak amacıyla. Hangi sebeple olursa olsun çiçekler doğanın en güzel ürünü, bizim de en güzel hediye seçeneklerim izden birisidir. Birisine veya bir yere çiçek göndermeyi düşünüyorsak eğer; dikkat etmemiz gereken bazı kurallar vardır. Her şeyden önce göndereceğimiz çiçeğin hangi amaç için olduğuna karar vermeli ve seçimimizi buna göre yapmalıyız.
 Günlük hayatın telaşından, kendimize ait işlerin yoğunluğundan, zaman yetersizliğinden dolayı yanında olamayacağımız bir yakınımıza, tanıdıklarımıza yada değerli bir dostumuza çiçek yollamak en büyük jestlerden birisidir mutlaka. İŞYERİ AÇILIŞI, başka bir şube açma, terfi etme, yada yeni bir işe başlama gibi özel durumlarda karşımızdakine yapılabilecek en güzel jest yada verilebilecek en güzel hediyelerden birisi de çiçektir.
 Böyle bir davranış hem karşımızda ki insanı mutlu edecek, hem de bizim o insanın her zaman yanında olduğumuzu kendisine hatırlatmakta yardımcı olacaktır. Açılış için yollanan çiçekler çoğunlukla Çelenk Modeli dediğimiz çiçeklerden oluşmaktadır. Fakat bunun yanında güzel bir saksı çiçeği yada şık bir vazo içerisinde bulunan çiçekler de son dönemlerde tercih edilen çiçek modelleri arasında yer almaktadır. Ayrıca bu tarz çiçekler Çelenk Modeli çiçeklere göre daha uzun ömürlü ve dayanıklı oldukları için daha fazla tercih edilmektedir. Hangi amaçla olursa olsun, kime gönderilirse gönderilsin çiçekler bir insanı en çok mutlu eden ve sevindiren ürünlerden birisidir. Çünkü bazen güzel bir çiçek, düşündüğümüz birçok farklı hediyeden daha fazla etki bırakır insanlar üzerinde kuşkusuz.

    Değerli bir arkadaşınıza, sevdiğiniz bir dostunuza güzel bir hediye mi vermek istiyorsunuz. Güzel bir dükkan yada iş yeri açtığında yanında olamasanız bile güzel bir mesaj vermeyi mi düşünüyorsunuz. O halde iyi bir araştırma yapın ve ona AÇILIŞA ÖZEL GÜZEL BİR ÇİÇEK yollayın. Bu oldukça güzel ve anlamlı bir hediye olacaktır...