17 Temmuz 2013 Çarşamba

kredi kartı borç kredisi

Kredi karti kredisi
                Uzun yıllar çalışarak kazandığınız paraları biriktirerek ev hayali kuran bir çok insan vardır. Garanti Taksitlendir Bu insanlar yediklerinden içtiklerin keserek para biriktirirler. Bu parayla da emekli oldukları zaman alacakları parayı birleştirerek ev almak isterler. Zaman geçtikçe hem ev fiyatları yükselmekte hem de hayat gitgide zorlaşmaktadır.
 Ailenizle başınızı sokabileceğiniz tek göz odası bile bir eve sahip olmak için konut kredilerinden yararlanabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken istediğiniz, hayalini kurduğunuz evin seçimini yapmaktır. Daha sonra seçmiş olduğunuz bir bankadan konut kredisi talep etmeniz gerekmektedir. Size uygun cazip seçeneklerle, kampanyalarla, vade farkları ve faizleri ile ev sahibi olabilmenizi sağlamaktadırlar. Bu işlemler esnasında ödeme planları sizin ödeme yapabileceğiniz miktara göre yapılmaktadır. Alacağınız ev borcu bitene kadar başkasına satılamaz ve devrilemez. Bu nedenle de ev üzerine rehin koyulabilmektedir.

 Kefil istenmemektedir. İstenebilecek durumlar bankalara bağlıdır. Bazı durumlarda kefile ihtiyaç duymaktadırlar.5 ile 30 yıla kadar vade seçenekleri bulunmaktadır. Faiz oranlarında artış veya azalma olmamaktadır sabit olarak kalmaktadır. Değişen faizler için ise Mortgage kredilerini incelemelisiniz. Belirli bir miktar nakit ödeme yapabilirsiniz kalan kısmı için kredi çekebilirsiniz. Size en uygun seçenekleri, faiz oranlarınız, geri ödeme yapacağınız paranın miktarını, dosya masraflarını inceleyerek en doğru kararı vermelisiniz.
 Bunun içinde size en uygun bankayı seçerek gerekli görüşmelerinizi yaparak kararınızı vermelisiniz. Kirada oturan kişiler için çok ideal kampanyaları bulunmaktadır. Eve ödemiş olduğunuz kira miktarını hesaplamış olursanız o paraya evinizin neredeyse yarı taksitini ödemiş bile olabilirsiniz. Emekli olma zamanınızı beklemeden hem çalışarak hem de kredi kartı alarak ev sahibi olmanız çok kolay olabilir. Bu fırsatları değerlendirerek kendinize en uygun evi alabilirsiniz. Emlakçılar da alacağınız evin kredisi konusunda size yardımcı olabileceklerdir.
 Konut her zaman için bir yatırım olanağıdır. Aldığınız yere göre değeri yükselebilmektedir. Bazı yerlerde aynı fiyatta olsa ev her zaman insanın rahat yaşadığı ortamdır. Kredi kartı borcu alarak almış olduğunuz evin belirli bir yıl ödemesini yaptıktan sonra kendinize ait bir eviniz olacak ve çocuklarınızla huzurlu, mutlu bir yaşam süre bileceksiniz.