9 Eylül 2013 Pazartesi

kart borcunun çözümü Nedir ?

                En İyi Çözümü Taksitlendirme

Kredi kartı borçlarının asgari ödemelerle süründürülmesi ve bir türlü bitmeyecekmiş gibi görünmesi sorunu günümüzde kredi kartı borcu taksitlendirme hizmeti sayesinde ortadan kaldırılabilmektedir. Kart borcunuzu her ay zamanında ve bütünüyle kapata biliyorsanız kredi kartınız size fayda sağlar; fakat ödeme şekliniz her ay minimum ödemeyi yapmaksa giderek artan bir faiz yükünün altında ezilmek durumunda kalırsınız. Kart taksitlendirme ile bu yükten kurtulmanız mümkün hale gelir.

 Taksitlendirme firmalarının sizi kart borcundan kurtarmanın bedeli olarak aldığı aylık yüzde 1.1 ’lik vade farkı bankaların aldığı aylık faizin oldukça altında kalan bir rakamdır. Bu işlemi yapan bir firmaya başvurduğunuzda toplam borç tutarınız tespit edilir ve üzerine firmanın düşük oranlı komisyonu da eklendikten sonra tamamıyla kapatılır.

 Böylece kredi kartınızın borcu sıfırlanmış olur. Kredi kartı borcu taksitlendirme firması daha sonra kartınızla 12 ay vadeli bir taksitli alışveriş işlemi gerçekleştirir. Böylece borcunuz aylık sabit bir rakama bağlanarak yeniden yapılandırılmış olur. Sistemin sağladığı avantajlardan biri sizi her ay değişen miktarda ödeme yapmaktan kurtarmak, diğeri de bunu bankalara göre daha düşük oranda bir faiz işleterek yapmaktır.

  Hangi Kartlar Taksitlendirilebiliyor ?

 Bu işlem icralık/hacizlik durumdaki kredi kartlarınız için yapılamamaktadır, kartınızın kullanıma açık olması gerekir. Kartınızı bu yöntemle taksitlendirmek için iletişim kurduğunuz firmanın ofisine gitmek zorunda değilsiniz, işlemler telefon aracılığıyla da yapılabilmektedir. Kredi kartı taksitlendirme yapan firmaların hızına şaşıracaksınız; kartınızın bu şekilde takside bağlanması oldukça kısa bir zaman almaktadır. Bir diğer avantajınız da ne gelir belgesi ibraz etmenizin, ne de kefil göstermenizin gerekmesidir. İşlemler için gerekli olan belgeler sadece kimliğiniz ve kredi kartlarınız dır. Kart borcunu bireysel kredi alarak kapatma imkanı olmayan birçok kullanıcı bu yöntemle ödeme şeklini hafifletme yoluna gitmektedir. Unutmadan erteleme kampanyası avantajını da ekleyelim. Bu kampanyalardan faydalanarak kart borcunuzu ödemeye yeniden yapılandırma işleminden birkaç ay sonra başlayabilirsiniz.